Take a fresh look at your lifestyle.

بهترین دستور پخت ته چین مرغ

0 198

ته چین مرغ به خاطر ظاهر زیبایی که دارد جزو غذاهای مجلسی ایرانی به حساب می آید.

ته چین انواع مختلفی دارد مثل ته چین مرغ، ته چین گوشت، ته چین اسفناج و انواع دیگر که در این مطلب ما قصد داریم طرز تهیه ته چین مرغ را به شما آموزش دهیم.

برای طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر یک کیلوگرم مرغ کافی می باشد
برای طرز تهیه ته چین مرغ برای ۴ نفر یک کیلوگرم مرغ کافی می باشد

مواد لازم برای ته چین مرغ برای ۶ تا ۸ نفر

  1. برنج یک کیلوگرم
  2. یک عدد مرغ پاک کرده دو کیلوگرم
  3. ماست کیسه ای در حدود ۱/۵ کیلوگرم
  4. زعفران سائیده شده به اندازه دلخواه
  5. روغن یک لیوان
  6. تخم مرغ ۶ عدد

طرز تهیه ته چین مرغ ساده و خوشمزه

طرز پخت ته چین مرغ به این صورت می باشد که ابتدا مرغ را می پزیم به طوریکه بعد از پخت یک استکان آب داشته باشد. سپس استخوان های مرغ را در می آوریم.

در مرحله بعد زعفران ساییده شده را در کمی آب جوش حل می کنیم.

برای درست کردن ته چین زعفران باید زعقران با بکوبید و با آب جوش کمی حل کنید
برای درست کردن ته چین زعفران باید زعقران را بکوبید و با آب جوش کمی حل کنید

یک ظرف بزرگ می آوریم و ماست را کامل درون آن می ریزیم و کمی بهم می زنیم (توجه کنید مراحل پخت ته چین مرغ باید مو به مو انجام شود).

نصف زعفران ساییده حل شده را با کمی نمک و فلفل و سه عدد تخم مرغ داخل طرف ماست میریزیم و هم میزنیم.

سپس مرغ را داخل ظرف ماست میخوابانیم.

در این مرحله برنج را آبکش می کنیم.

ته قابلمه، دیگ یا هر ظرفی کی میخواهیم ته چین را در آن بپزیم سه عدد زرده تخم مرغ و نصف میزان روغن اولیه و یکی دو ملاقه از ملاتی که مرغ را در آن خوابانده ایم میریزیم و یکی دو کفگیر برنج به آن اضافه می کنیم و در ته ظرف قرار می دهیم و با پشت قاشق صاف می کنیم.

سپس مقداری مرغ روی برنج قرار می دهیم و دوباره روی آن برنج میریزیم و این کار را تکرار می کنیم.

در مرحله بعد مرغ و برنج را به صورت لایه لایه در ظرف می ریزیم و با قاشق برنج را فشار می دهیم که خوب به هم بچسبد.

در آخر آب مرغ را با بقیه زعفران و سه، چهار قاشق سوپخوری روغن آب کرده و بقیه ملات ماستی که در ظرف باقی مانده را باهم مخلوط می کنیم و روی برنج داخل ظرف می ریزیم و در طرف را می بندیم و در فر یا روی گاز می گزاریم.

طرز تهیه ته چین مرغ در فر
طرز تهیه ته چین مرغ در فر

برای پخت ته چین مرغ در فر حرارت را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت می گذاریم و اجازه می دهیم یک ساعت و نیم تا دو ساعت در فر باشد.

برای درست کردن ته چین مرغ مجلسی هرچقدر حرارت ملایم تر باشد و زمان پخت طولانی تر، ته چین مرغ خوشمزه و زیبا تر می شود به صورتی که کلف تر می شود.

برای کشیدن ته چین مقداری روغن داغ کرده روی ته چین بریزید.

در صورتی که ته چین مرغ در قابلمه پخته شود و ظرف شما نسوز باشد به را حتی می توانید آن را داخل ظرف برگردانید.

اما در حالتی که ته چین مرغ روی گاز و با ظروف مثل مسی پخته شود ابتدا ظرف را داخل آب سرد می گذاریم و بعد با کفگیر مواد را روی دیس می ریزیم و در آخر ته دیگ ته چین را روی آن قرار می دهیم.

( برای طرز تهیه ته چین مرغ برای ۲ نفر کافیست مواد اولیه را یک سوم بریزیم )

طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر
طرز تهیه ته چین مرغ برای ۴ نفر با زرشک و زعفران

طرز تهیه ته چین مرغ برای ۴ نفر

برای آموزش ته چین مرغ برای ۴ نفر کار خاصی لازم نیست و فقط لازم است مواد اولیه را کمتر بگیرید.

در بالا ما طرز تهیه ی ته چین مرغ برای ۶ نفر یا ۸ نفر را گفتبم حال شما اگر برای ۴ نفر میخواهید مواد اولیه را دو سوم کنید.

انواع ته چین مرغ مجلسی و ساده

بنا به طرز تهیه ته چین مرغ و مواد اوایه ای که در آن به کار می برند انواع مختلفی از ته چین وجود دارد که آنها را معرفی می کنیم:

ته چین قالبی

مواد اوالیه و مراحل پخت ته چین قالبی همانند مراحلی است که در بالا گفتیم فقط اینکه ظرف مورد نظرمان نباید خیلی گود باشد و باید نچسب و تفلون باشد.

بعد از پخت ته چین مرغ ساده مان دیس و یا ظرفی که میخواهیم ته چین را روی آن قرار دهیم را روی قابلمه یا هرچیزی می گذاریم و به سرعت قابلمه را روی ظرف برمی گردانیم.

ته چین مرغ در ماهیتابه دوطرفه نیز به صورت قالبی در می آید.

ته چین مرغ قالبی زیبا و بسیار خوشمزه
ته چین مرغ قالبی زیبا و بسیار خوشمزه

ته چین اسفناج با مرغ

در غذا ته چین مرغ و اسفناج باید اسفناج ها را ابتدا خالی بپذیم و بعد کمی رب به آن اضافه کنیم و تفت دهیم تا بوی رب گرفته شود.

سپس مرغ ها را در کمی اسفناج تفت دهیم.

در هنگام اضافه کردن مواد به قابلمه برای پخت یک لایه برنج میریزیم، روی آن اسفناج قرار می دهیم و روی اسفناج ها را با مرغ می پوشانیم.

ته چین مرغ و بادمجان

درباره طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان حدود ۴ عدد بادمجان نیاز داریم که بعد از پخت آن ها در لایه های ظرف ته چین مورد نظرمان قرار دهیم.

در حال ارسال
نظر کاربر
4.5 (2 امتیاز)

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.